Lilla Lollo i Vegas!

Eftersom vi inte har haft internet på ett bra tag har det varit lite trögt med uppdateringar!

Sedan i onsdags befinner vi oss alltså i Las Vegas. Är ännu coolare än The big apple om jag får säga det själv. Vi bor på ett hotell som i och för sig ligger på Las vegas boulevard, även kallad the strip, men en bit från all action. Den har pool och vi får äta middagsbuffe varje dag för ungefär 50kr bara. Den har det största utbudet av efterrätter som jag någonsin har sett!
Tror knappast vi kommer få det såhär lyxigt framöver så man får väl passa på att njuta nu medans man kan!

Dom senaste dagarna har jag mest ägnat vid poolen medan Erik hängt med proffsen vid pokerborden. Jag har prövat lyckan vid ett par av alla miljontals slotmaskiner som finns överallt i denna stan, men lite för långtråkigt för min smak.
Fast man behöver verkligen inte vara det minsta intresserad av spel för att komma hit, finns massor med shower att gå på och utflykter att göra. Känner man inte för att göra av med så mycket pengar räcker det faktiskt att gå längst Strippen och kika på alla enorma hotell och kasinon för det finns så mycket att se!

Vädret kan man verkligen inte klaga på! Under sommaren kan temperaturen rusa upp mot 40 grader men nu när det börjar bli vinter håller den sig oftast under 30graders strecket. Just så pass under.. Varmt och skönt!

Nu ska jag börja göra mig klar för middagsbuffén medans jag väntar på att Erik ska bli klar med sin senaste pokerturnering.

Fler bilder kommer upp snart!

Soliga och varma hälsningar från Las Vegas

/Lovisa

Kommentarer
Postat av: Mamsingen

Ja nog verkar ni ha det bra! Passa på och njut av utbudet. Kan nog bli sämre både med underhållning och kulinariska läckerheter!

Kraam till er bägge! =)

2008-10-20 @ 17:36:43
Postat av: Crille (skåne)

HEEJ!!!

då var ni äntligen iväg nu då...

var nu noga med att uppdatera bloggen så fort ni kan.. kommer följa er resa med stor nyfikenhet :P

många kramar// Crille

2008-10-23 @ 00:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0